Filosofie

Praktijk met een hart voor dieren

Welkom in onze dierenartsenpraktijk! Na jarenlange ervaring in onze eigen disciplines, slaan we de handen in elkaar om voor uw huisdier de beste eerste-, tweede- en derdelijnszorg te voorzien.

U kunt bij ons terecht met uw huisdier voor zorg en opvolging tijdens elke levensfase. Wij bieden onze patiënten de beste zorgen, en staan voor hun baasjes klaar met een luisterend oor. 

Ook voor spoedgevallen kunt u op ons rekenen. Onze praktijk is uitgerust met de nieuwste technologie en dankzij onze ruime ervaring kunnen wij professionele en degelijke zorg bieden.

Bent u collega-dierenarts, en op zoek naar een specialist interne geneeskunde, of een expert cardiologie, respiratoire aandoeningen, en weke delenchirurgie? U kunt uw patiënt met een gerust hart naar ons doorverwijzen. Samen nemen wij de tijd om vanuit onze expertise en actuele kennis voor elke patiënt de meest optimale zorgen te voorzien. 


Daarom kiest u voor ons

Een klein team met een persoonlijke aanpak
Wij geven elke patiënt evenveel aandacht en houden van persoonlijk contact met onze klanten.
Goede basiszorg met een hart voor dieren
U kunt bij ons terecht voor professionele zorg voor uw dier. Wij bieden advies waar nodig en volgen uw huisdier van nabij op.
Een goed opgeleid team met ruime expertise
Wij werken samen als team van 3 dierenartsen, waaronder 1 Europees specialist, en bieden zo een ruime en professionele tweede- en derdelijnszorg.
Betrouwbare zorg bij spoedgevallen
Onze praktijk is goed uitgerust om spoedgevallen snel en adequaat te kunnen behandelen. Ook de nazorg nemen we voor onze rekening.

Wat onze klanten zeggen

Ons Moetjn is er dankzij de professionele maar ook liefdevolle zorg van dierenarts De Roover weer bovenop ! Van ons een 5*+

Rita De Spiegeleer

via Facebook

vriendelijke dierenartse die tijd neemt om de diertjes grondig te onderzoeken. Heel tevreden!!

Maaike de Mulder

via Facebook

Bedankt voor de goede zorgen al voor onze ixas! !! Hopelijk is hij vlug terug thuis we missen hem!!

Nathy Van de Casteele

via Facebook

Vijf sterrenservice!

Delfien Reygaert

via Facebook

Vijf sterren meer dan waard!

Sarah Wauters

via Facebook


Ons team